募金方法について

皆さん、こんにちは!

BRIDGE-FRPのウェブサイトにお越し頂き、ありがとうございます。

募金方法:

BRIDGEオンラインストア」でお買い物をして頂けると、その収益をBRIDGEが慎重な調査をした上で選択された慈善団体に寄付することとなります。

私たちは支援を受けず独立して活動を行っているため、事業経費として小額が差し引かれますが、支出はできるだけ少なくするよう努めます。

また、BRIDGEでは「直接募金」も受け付けております。

ご協力を頂ける方はお問い合わせメールフォームをご記入の上お申し込みをしてください。

お客様のメールが届きましたら、BRIDGEスタッフのほうから募金方法のご案内メールをお送りさせて頂きます。

BRIDGE

Ways To Give

First of all,

We would like to Thank you for taking the time and interest to visit BRIDGE Fundraising Project website.

To support our project you can:

DONATE BY SHOPPING → Visit our online store

The profit from the sales will be donated to the selected organisation.

*a small amount is kept to cover the costs which we strive to keep to a minimun.

MAKE A DONATION

For bank transfer donations inquires please CONTACT US and all the information will be provided.

→ contact@bridge-frp.com

BRIDGE